تجارت و کسب و کار
اشتراک گذاری خبر:
1401/9/12

شرکت‌های نوپا در زمینه هوش مصنوعی حمایت می‌شوند

به گزارش خبرنگار آموزش و پژوهش خبرگزاری آنا حسین ملازاده دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی ریاست جمهوری  در وبینار بررسی پیش نویس سند ملی هوش مصنوعی گفت: موضوع هوش مصنوعی را از ۳ سال و نیم گذشته به صورت ویژه در اولویت معاونت فناوری ریاست جمهوری قرار داده ایم. 
وی افزود: تلاش کرده ایم تا با همکاری استادان دانشگاهی کارگروه هوش مصنوعی را در ذیل ستاد فناوری ریاست جمهوری تشکیل دهیم و شرکت‌های نوپا در این زمینه را کمک کنیم و با امکاناتی که در اختیار داریم به حمایت از دانشگاه‌ها و توانمند سازی آن‌ها بپردازیم. 
ملازاده با بیان اینکه به توسعه فناوری و هوش مصنوعی نگاه ویژه و راهبردی داشته ایم، تاکید کرد: ارگان و نهاد‌ها و مسئولانی که در حوزه هوش مصنوعی مشارکت داشته اند را توجیح کرده ایم و جلسات مختلفی را برگزار کرده ایم و نتیجه این شد که ستاد ملی هوش مصنوعی ذیل سند نقشه جامع علمی کشور از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شود. 
دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی ریاست جمهوری ادامه داد: طبق مصوبه‌ای که ۴ ماه پیش توسط مقام معظم رهبری از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شده وظیفه توسعه فناوری در آن به معاونت علمی سپرده شده است. 
ملازاده تاکید کرد: از ۲ سال پیش بحث پیش نویس سند هوش مصنوعی را در شورای عالی انقلاب فرهنگی دنبال کرده ایم و با نهاد‌های مختلف جلسات گوناگونی در این زمینه برگزار کرده ایم. اخیرا از طرف رئیس جمهور به معاونت علمی ابلاغ شده تا با همکاری تعدادی از دستگاه‌های کمک کننده مانند وزارت علوم و وزارت ارتباطات اولین نقشه راهبردی هوش مصنوعی را داشته باشیم. 
دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: نهاد‌هایی که در حوزه هوش مصنوعی همکاری داشته اند از زمان تاکید مقام معظم رهبری توجه ویژه‌ای به این حوزه داشته اند و باید آن را افزایش دهیم. 
وی بیان کرد: مروری بر فرایند تدوین سند در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، بررسی تطبیقی سیاست گذاری در هوش مصنوعی و راهبرد دولت ها، بررسی سند هوش مصنوعی، بررسی وضعیت شرکت‌ها و محصولات دانش بنیان حوزه هوش مصنوعی و بیان نظرات و هم اندیشی در خصوص ستاد و مروری بر چگونگی انجام مطالعات پشتیبانی جز وظایف ستاد راهبری هوش مصنوعی است. 
دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی ریاست جمهوری تاکید کرد: رویکرد‌های محوری در تدوین سند هوش ملی هوش مصنوعی شامل توجه به ماموریت محوری و چشم انداز محوری، استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود به منظور تدوین سند، حرکت بر اساس روش‌های قابل استناد علمی و تدوین اسناد راهبردی، محصول شناخت وضعیت کشور در کنار بررسی تجربیات جهانی، لزوم تقسیم کار دستگاهی و هم افزایی در تلویزیون و اجرا و خلق ظرفیت نهادی برای راهبری و اجرای سند راهبردی است. همچنین از سال ۲۰۱۶ تا کنون ۶۸ سند راهبردی در شورای هوش مصنوعی داشته ایم.
کد خبر 125010912.571
 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر