تولید پلتفرم‌هایی مبتنی بر هوش مصنوعی

تولید پلتفرم‌هایی مبتنی بر هوش مصنوعی
فهرست مطالب
مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان از تولید پلتفرم‌هایی مبتنی بر هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف فناوری اطلاعات در این شرکت خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آنا قانع دستجردی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «مدرن‌اندیشان جی» که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۹ به طور رسمی و قبل از آن به صورت یک تیم مجرب در زمینه وب آغاز کرده است در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تبریز اظهار کرد که علاوه بر بازارهای مالی بین‌الملل و GIS به‌تازگی افتخار حضور در نمایشگاه Rinotex ۲۰۲۲ (دهمین جشنواره ربع رسیدی) را داشته‌ام.
وی درباره شرکت دانش‌بنیان متبوعش یادآور شد: این شرکت در سه حوزه مختلف مبتنی بر هوش مصنوعی یعنی بازارهای مالی (Forex)، GIS، پردازش تصویر فعال، محصولاتی مرتبط با این حوزه به بازار داخل و خارج عرضه کرده است. از سال ۱۳۹۹ تاکنون نیز شرکت فروش نرم‌افزار اسطرلاب به کشور نروژ و جذب سرمایه‌گذاران بازارهای مالی را در ایران داشته‌ایم.
فارغ‌التحصیل رشته نرم‌افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان تأکید کرد: این شرکت در نمایشگاه بین‌المللی الکامپ اصفهان، Gitex ۲۰۲۲، ربع رشیدی، عصر امید و… افتخاراتی را نصیب خود کرده است، از مشتریان و ارگان‌های دولتی هم می‌توان ناجای تهران، حراست کل دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان، نیروگاه شهید محمد منتظری و… را ذکر کرد.
فعال حوزه دانش‌بنیان درباره زمینه فعالیت اصلی شرکت متبوع خود گفت: حوزه فعالیت شرکت ایجاد پلتفرم‌هایی مبتنی بر هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف فناوری اطلاعات است و محصولات شرکت نیز در این راستا هستند.
(پلتفرم، بستری است که برنامه‌های نرم‌افزاری نوشته شده برای یک وسیله در آن قابل اجرا و استفاده بوده و این بستر شامل ملزومات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری است.)
قانع دستجردی در پاسخ به این سؤال که آیا شرکت متبوع‌تان در کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای دانشگاه نقشی داشته و دانشگاه سهمی از فعالیت شما دارد؟ بیان کرد: بله، مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ۱۰ درصد درآمد سالانه شرکت را براساس قرارداد دریافت می‌کند.
وی درباره اینکه محصول شرکت شما چه نیازی از نیازهای مردم و کشور را برطرف می‌کند؟ تشریح کرد: محصولات برای اقشار خاصی از جامعه ایجاد شده‌اند؛ بنابراین قابل تعمیم برای همه اقشار نیست؛ اما مهم‌ترین عامل در اصلی‌ترین محصول شرکت یعنی نرم‌افزار اسطرلاب ارزآوری از طریق فروش به خارج یا جذب و افزایش سود از طریق معاملات مبتنی بر هوش مصنوعی در فارکس بوده و قطعاً جنبه عام‌المنفعه این نرم‌افزار است.
فعال حوزه هوش مصنوعی توضیح داد: دیگر نرم‌افزارها مانند SAMA GIS یا اپراتور هوشمند به‌ترتیب برای فعالان حوزه اطلاعات مکانی و امنیت کاربرد داشته و امور سیستمیک آنها را تسهیل می‌کند.
قانع دستجردی گریزی به مشکلات و نواقص در مسیر تجاری‌سازی محصولات فناور زد و بیان کرد: از جمله نواقص به صورت کلی نبود شرایط مناسب برای کار ازجمله قیمت بی‌توجیه ارز، نبود نقدینگی در بازارهای مختلف، قطعی ناگهانی اینترنت، تحریم‌های ظالمانه شکل گرفته علیه کشور و برنامه‌نویسان است که در صورت برطرف شدن، نیازهای ساده‌ای مانند وجود تسهیلات با بهره پایین مهم‌ترین آنهاست.
کد خبر ۱۱۲۳۰۱۰۸۲۳.۲۳۶

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری خبر:
برچسب‌ها: