استفاده از هوش‌مصنوعی برای نظارت بر تقلبات مواد غذایی

استفاده از هوش‌مصنوعی برای نظارت بر تقلبات مواد غذایی
فهرست مطالب
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: برخی تقلبات غذایی از سموم هم خطرناک‌تر است به همین دلیل از هوش‌مصنوعی برای نظارت بر تقلبات گوشت، زعفران و روغن زیتون استفاده می‌شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بهرام دارایی، روز یکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱ در همایش روز جهانی غذا، با اشاره به تهدید ۲۰۰ نوع بیماری براثر غذای ناسالم، گفت: زنگ خطر افزایش ۴۰ درصدی مصرف آفت‌کش‌ها به صدا در آمده است.
وی با عنوان این مطلب که تضمین کیفیت غذا وظیفه ما است، افزود: عامل ۳۰ درصد ابتلاء به سرطان‌ها، تغذیه ناسالم است.
دارایی ادامه داد: زنجیره تأمین غذا نیاز به یکپارچگی دارد.
وی با عنوان این مطلب که برخی تقلبات غذایی از سموم هم خطرناک‌تر است، افزود: از هوش‌مصنوعی برای نظارت بر تقلبات گوشت، زعفران و روغن زیتون استفاده می‌شود.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: سند جامع مدیریت زنجیره تأمین اصالت و سلامت غذا در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در حال نهایی شدن است.
کد خبر ۱۲۱۰۱۰۷۲۵.۵۰۳

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری خبر:
برچسب‌ها: