حسگرهای هوش مصنوعی: گام جدید در درمان سرطان‌های نادر

حسگرهای هوش مصنوعی: گام جدید در درمان سرطان‌های نادر
فهرست مطالب

یک شرکت دانش‌بنیان در کره جنوبی با طراحی حسگرهای زیستی مبتنی بر هوش مصنوعی به نام اسکوپ (SCOPE) گام بزرگی در پیش‌بینی و درمان سرطان برداشته است. این حسگرهای پیشرفته، که با استفاده از داده‌های بافت‌های توموری عمل می‌کنند، قادر به کاهش خطر پیشرفت بیماری در بیماران سرطانی تا ۵۱ درصد هستند.

نتایج اولیه آزمایش‌های بالینی نشان می‌دهند که این حسگرها می‌توانند پیش‌بینی دقیقی از نتیجه درمان‌های ایمنی‌درمانی در تومورهای نادر ارائه دهند. طبق داده‌های به‌دست‌آمده، بیماران مبتلا به تومورهای نادر که از این حسگرها استفاده کرده‌اند، خطر مرگ یا پیشرفت بیماری‌شان تا ۵۱ درصد کاهش یافته است.

در این مطالعه، تصاویر تومورها قبل و حین درمان بررسی شده‌اند تا الگوهای خاص در تومورها شناسایی شود. یافته‌ها نشان داد که بیمارانی که تراکم لنفوسیت‌های داخل توموری بیشتری داشتند، به طور قابل توجهی خطر پیشرفت بیماری کمتری داشتند. همچنین، بیمارانی که تغییرات مثبت در تراکم لنفوسیت‌ها و محتوای تومور تجربه کردند، بهترین نتایج را از درمان گرفتند.

براندون ساه، مدیرعامل این شرکت، گفت: «این فناوری می‌تواند به ما درک عمیق‌تری از ریزمحیط تومورها بدهد و در درمان سرطان‌های نادر کمک کند. این دستاورد، نشان‌دهنده تأثیر مثبت هوش مصنوعی در درمان‌های شخصی‌سازی‌شده برای بیماران مبتلا به سرطان است.»

نتایج کامل این تحقیق قرار است در نشست سالانه انجمن ایمونوتراپی سرطان در تگزاس در نوامبر ۲۰۲۴ ارائه شود، اما این یافته‌ها به وضوح پتانسیل بالای این فناوری نوآورانه در پیش‌بینی و بهبود درمان سرطان‌های نادر را نشان می‌دهند.

کد خبر ۲۰۱۰۳۰۸۲۲.۴۸۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *