ابوظبی تا سال ۲۰۲۷ به اولین دولت کاملاً مجهز به هوش مصنوعی در جهان تبدیل می‌شود

ابوظبی تا سال 2027 به اولین دولت کاملاً مجهز به هوش مصنوعی در جهان تبدیل می‌شود
فهرست مطالب

ابوظبی، پایتخت امارات متحده عربی، “استراتژی دیجیتال دولت ابوظبی ۲۰۲۵-۲۰۲۷” را با هدف پیشبرد تحول این امارت به سمت یک دولت مجهز به هوش مصنوعی (AI) اعلام کرد.

این استراتژی که توسط دپارتمان توانمندسازی دولت ابوظبی (DGE) با همکاری نهادهای دولتی ابوظبی اجرا می‌شود، قصد دارد این امارت را به عنوان یک رهبر جهانی در دولت مبتنی بر هوش مصنوعی معرفی کند و از طریق سال‌های ۲۰۲۵-۲۰۲۷، ۱۳ میلیارد درهم برای تقویت نوآوری و پذیرش فناوری در داخل امارت اختصاص می‌دهد.

هدف این استراتژی ایجاد یک زیرساخت دیجیتال قوی، ایجاد یک پایه انعطاف‌پذیر و مقیاس‌پذیر برای دستیابی به پذیرش ۱۰۰٪ محاسبات ابری مستقل برای عملیات دولتی و دیجیتالی‌سازی و خودکارسازی ۱۰۰٪ فرآیندهای آن است. همچنین شامل توسعه یک پلتفرم برنامه‌ریزی منابع سازمانی دیجیتال (ERP) یکپارچه، ساده‌سازی فرآیندها و افزایش بهره‌وری و کارایی است.

به عنوان بخشی از برنامه “هوش مصنوعی برای همه” در این استراتژی، دولت ابوظبی در آموزش و توانمندسازی شهروندان خود در برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری می‌کند. علاوه بر این، بیش از ۲۰۰ راه حل نوآورانه هوش مصنوعی در سراسر خدمات دولتی پیاده‌سازی خواهد شد و جایگاه ابوظبی را به عنوان یک مرکز جهانی برای نوآوری مبتنی بر هوش مصنوعی تثبیت می‌کند. این استراتژی همچنین توسعه دستورالعمل‌ها و چارچوب‌های دیجیتال را برای اطمینان از بالاترین استانداردهای امنیت سایبری برای پیش‌بینی و رسیدگی به چالش‌های آینده به طور کارآمد ترویج می‌کند.

احمد هشام الکتاب، رئیس DGE، گفت: “استراتژی دیجیتال دولت ابوظبی ۲۰۲۵-۲۰۲۷ منعکس کننده دیدگاه رهبری ما برای تبدیل شدن به یک دولت بومی هوش مصنوعی است که هوش مصنوعی را به طور یکپارچه در تمام سیستم‌های دولتی برای آینده‌ای که فعال، چابک و کاملاً مبتنی بر فناوری است، ادغام می‌کند.” وی افزود: “با گنجاندن هوش مصنوعی، فناوری‌های ابری و بینش‌های مبتنی بر داده در DNA دولت خود، تحویل خدمات عمومی را متحول می‌کنیم، عملیات دولت را بهینه می‌کنیم و رشد اقتصادی پایدار را هدایت می‌کنیم.”

استراتژی دیجیتال دولت ابوظبی بر بیش از یک دهه تکامل دیجیتال، پیشرفت از دولت الکترونیک به خدمات هوشمند و اکنون به خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی برای شهروندان، ساکنان و مشاغل در سراسر بخش‌ها استوار است.

اقدامات اخیر مانند سومین تحول پلتفرم TAMM، TAMM 3.0 و برنامه ابوظبی برای تجربه مشتری بدون زحمت، راه را برای نسل بعدی راه حل‌ها و فناوری‌های دیجیتال ریشه‌دار در هوش مصنوعی، پایداری، محاسبات ابری و تجزیه و تحلیل داده‌ها هموار می‌کند.

پیش‌بینی می‌شود که این استراتژی تا سال ۲۰۲۷ بیش از ۲۴ میلیارد درهم به تولید ناخالص داخلی ابوظبی کمک کند و بیش از ۵۰۰۰ فرصت شغلی ایجاد کند که از تلاش‌های اماراتی‌سازی حمایت می‌کند.

ابوظبی از طریق ابتکارات کلیدی، از جمله مشارکت با دانشگاه هوش مصنوعی محمد بن زاید برای ارتقاء مهارت‌ها، شورای تحقیقات فناوری پیشرفته (ATRC) برای مدل‌های زبان بزرگ و G42 برای توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی، و سایر شرکای جهانی، جایگاه خود را به عنوان یک مرکز جهانی برای حکمرانی دیجیتال و توسعه پایدار تثبیت می‌کند.

کد خبر ۲۱۲۰۳۱۱۲۴.۰۶۲

منبع:entrepreneur

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *