لینکدین با هوش مصنوعی به شکار پروفایل‌های جعلی ‌می‌رود

لینکدین با هوش مصنوعی به شکار پروفایل‌های جعلی ‌می‌رود
فهرست مطالب
لینکدین اخیرا یک ابزار تحقیقاتی جدید را برای تشخیص تصاویر تولیدشده با هوش مصنوعی طراحی کرده که می‌تواند با دقت ۹۹ درصد، عکس‌های پروفایل جعلی را شناسایی کند. به گفته یکی از مهندسان لینکدین، مدل‌های فعلی تشخیص تصاویر لینکدین، از قابلیت بالایی در تشخیص تصاویر ساختگی با فناوری هوش مصنوعی برخوردارند و می‌توانند موارد واقعی و جعلی را با درصد خطای بسیار کمتری ارائه دهند. البته ساخت پروفایل‌های جعلی با عکس‌های ساختگی به دلایل مختلفی صورت می‌گیرد که یکی از آنها، این است که اگر نویسندگان یک مقاله، لینک‌هایی به پروفایل لینکدین در بخش بیو (Bio) نویسنده خود داشته باشند، گوگل به آن منبع اعتماد خواهد کرد. برخی نیز برای جلب اعتماد مخاطبان وب‌سایت خود، از پروفایل‌های جعلی در لینکدین استفاده می‌کنند.
آی تی ایران نوشت که اما اکنون و با فراهم شدن امکان ایجاد تصاویر جعلی با هوش مصنوعی، ساخت پروفایل‌های جعلی آسان‌تر شده و به یک مشکل جدی برای شبکه‌های اجتماعی و به‌طور خاص لینکدین تبدیل شده است. گزارش‌ها در خصوص پروفایل‌های جعلی لینکدین نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۲، حدود ۲۱ میلیون اکانت جعلی در این پلتفرم شناسایی و حذف شده است. لینکدین می‌گوید: ما به‌طور دائم برای بهبود اثربخشی روش‌های جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی و ارتقای تجربه کاربری کاربران خود در این شبکه اجتماعی تلاش می‌کنیم. به عنوان بخشی از این تلاش‌ها، در یک همکاری با دانشگاهیان، سعی کردیم یک قدم جلوتر از انواع سوءاستفاده‌های جدید مرتبط با اکانت‌های جعلی که از فناوری‌های نوظهوری همچون هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، باشیم.
طبق گفته این شرکت، لینکدین به‌طور مدام سیستم‌های خود را برای شناسایی انواع فعالیت‌های غیرعادی و مخرب همچون ایجاد پروفایل‌های جعلی، دسترسی به اکانت‌های کاربران و نقض سیاست‌های محتوایی به‌روز می‌کند. به عبارتی دیگر، این روزها بسیاری از افراد، قادر به تشخیص تصاویر واقعی از تصاویر تولیدشده با هوش مصنوعی نیستند و همین امر، تمییز حساب جعلی از حساب واقعی را برای کاربران دشوار می‌کند. لینکدین معتقد است ظهور ابزارهای هوش مصنوعی برای خلق تصاویر جعلی و همچنین ابزارهای تولید متن به تصویر، تشخیص پروفایل جعلی از واقعی پیچیده و سخت شده است. با این حال، این شرکت می‌گوید یکی از ویژگی‌های تصاویر ایجادشده با فناوری هوش مصنوعی این است که همه آنها از الگوی مشابهی پیروی می‌کنند؛ چیزی که لینکدین آن را تفاوت‌های ساختاری می‌نامد. در واقع، در تصاویر واقعی، چنین چیزی مشاهده نمی‌شود و اجزای ساختاری یکسانی ندارند. لینکدین برای تشریح عملکرد ابزار تشخیص پروفایل‌های جعلی، نمونه‌ای از ۴۰۰ تصویر جعلی و ۴۰۰ تصویر واقعی را به اشتراک گذاشت و نشان داد که نواحی همچون اطراف چشم و بینی در عکس‌های جعلی، بسیار نزدیک و شبیه به هم هستند.
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری خبر:
برچسب‌ها: