دروازه آبی مجهز به هوش مصنوعی ماهی‌های قزل آلای مهاجم را از آبراه‌های نروژی فیلتر می‌کند

دروازه آبی مجهز به هوش مصنوعی ماهی‌های قزل آلای مهاجم را از آبراه‌های نروژی فیلتر می‌کند
فهرست مطالب
جمعیت ماهی قزل آلای غیر بومی اقیانوس آرام پس از ورود و رهاسازی در دریای سفید روسیه در دهه ۱۹۵۰ به تدریج در امتداد خط ساحلی نروژ و در رودخانه‌های آن گسترش یافته است. در تلاش برای کنترل تعداد آن‌ها، یک دروازه شناسایی ماهی با قابلیت هوش مصنوعی اخیراً در رودخانه نروژی نصب شده است.
ماهی آزاد مهاجم اقیانوس آرام علاوه بر انتقال بیماری‌های جدید به ماهی آزاد بومی اقیانوس اطلس، چرخه تولید مثل سریع‌تری نیز دارد. یعنی با افزایش سریع جمعیت‌شان، آن‌ها شروع به رقابت با ماهی قزل آلای اقیانوس اطلس برای غذا و مکان‌های تخم‌ریزی کرده‌اند. در نتیجه، جمعیت ماهی قزل آلا اقیانوس آرام به سرعت در حال افزایش است، در حالی که جمعیت ماهی قزل آلا اقیانوس اطلس در حال کاهش است.
به عنوان بخشی از برنامه توسعه پایدار TECH4ALL هواوی، این شرکت فناوری چینی با Berlevåg Jeger-og Fiskerforening نروژی  همکاری کرده تا این مشکل را برطرف کند.
آنها برای حل مشکل یک دروازه مکانیکی طراحی کرده و ساخته‌اند که در کانال بالادست رودخانه استورلوا نروژ قرار نصب شده است. ماهی‌ها هنگام شنا کردن از دریا به سمت بالا رودخانه به داخل آنرانده می‌شوند. ویدئوی گرفته شده با یک دوربین زیر آبی، توسط یک الگوریتم هوشمند مصنوعی تجزیه و تحلیل می‌شود و  ماهی قزل آلای اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام با دقت ۹۱ درصد تشخیص داده می‌شوند.
اگر سیستم تشخیص دهد که یک ماهی، یک  قزل آلا اقیانوس اطلس – یا یک ماهی قزل آلا خال قرمز بومی قطب شمال است – دروازه باز می‌شود تا ماهی بتواند به سمت رودخانه حرکت کند. ولی اگر ماهی قزل آلا اقیانوس آرام شناسایی شود، دروازه بسته باقی می‌ماند و ماهی برای «حذف» به مخزن نگهداری منتقل می‌شود.
علاوه بر این، این فناوری می‌تواند انواع دیگر ماهی‌ها را نیز شناسایی کند، که احتمالاً از دروازه عبور می‌کنند. داده‌های جمع‌آوری‌شده می‌توانند در مطالعه  روی الگو‌های مهاجرت و سطوح جمعیت محلی مورد استفاده قرار گیرند.
گیر کریستیانسن، رئیس BJFF گفت: «این یک نوآوری منحصر به فرد، هم در نروژ و هم در سطح جهانی است. با این راه حل پیشرفته، کنترل کامل رودخانه را در اختیار داریم
کد خبر ۲۲۰۰۱۰۶۰۶.۱۳۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری خبر:
برچسب‌ها: