DeepMind گوگل برنامه‌نویس می‌شود

DeepMind گوگل برنامه‌نویس می‌شود
فهرست مطالب
پروژه هوش مصنوعی گوگل با نام DeepMind که پیش از این در مواجه با چالش‌های مختلف نظیر مباحث مهندسی، زیست‌شناسی شگفتی آفریده بود، اکنون در نقش یک برنامه نویس حرفه‌ای ظاهر شده است. در همین رابطه گوگل از توسعه DeepMind خبر داده که در پاسخ درخواست کاربران می‌تواند کد‌های برنامه‌نویسی تولید ‌کند.
بر اساس داده‌های منتشر شده، هوش مصنوعی DeepMind گوگل در حل مسائل برنامه نویسی در یک برنامه نویس حرفه‌ای ظاهر شده است. با این وجود، سیستم هوش مصنوعی گوگل در موضوعاتی که به کدهای بیشتری برای توسعه یک برنامه نیاز دارند، موفق ظاهر نشده است. برنامه‌نویسی برای انسان‌ها موضوعی چالشی محسوب می‌شود و این در حالی است که نوشتن یک برنامه توسط هوش مصنوعی بدون دانستن الگوریتم‌ها یا زبان‌های برنامه‌نویسی دستاوردی شگفت‌انگیزی به‌نظر می‌رسد.
همانطور که می‌دانید در مسابقات برنامه‌نویسی از شرکت‌کنندگان درخواست می‌شود یک برنامه‌ بنویسند تا بتواند وظایف محول شده را به خوبی انجام دهد. پس از آن عملکرد برنامه‌های تولید شده مورد آزمون قرار می‌گیرد.
اما هوش مصنوعی گوگل می‌تواند با مشاهده چند نمونه از برنامه‌های نوشته شده در رابطه با یک موضوع خاص، یک برنامه موفق در رابطه با همان موضوع را بنویسد. البته اگر موارد جدیدی از DeepMind خواسته شود، هوش مصنوعی گوگل با شکست مواجه می‌شود.
تیم توسعه‌دهنده گوگل هوش مصنوعی DeepMind را در دو بخش توسعه داده است. در یک بخش موضوع مورد نظر به هوش مصنوعی تفهیم می‌شود و قسمت دیگر هم وظیفه تولید کد‌های مورد نظر را بر عهده دارد.
هوش مصنوعی گوگل بیش از ۷۰۰ گیگابایت از کدهای برنامه‌نویسی موجود در وب سایت GitHub را مرور کرده و از سوی دیگر برنامه‌نویسان برای درک بهتر برنامه‌ها توسط DeepMind، کدهایی را در لابه‌لای خطوط قرار می‌دهند.
پس از آموزش هوش مصنوعی، مرحله تنظیم آن شروع شده و سپس عملکرد DeepMind در مواجهه با یک چالش برنامه‌نویسی مورد بررسی قرار گرفته است. پس از آن عملکرد هوش مصنوعی در پاسخ به چالش‌های برنامه‌نویسی مانند توصیف چالش برنامه‌نویسی، کدهای موفق، کدهای ناموفق و خروجی نهایی مورد بررسی قرار گرفته است.
با این وجود، بیش از ۴۰ درصد از خروجی سیستم هوش مصنوعی DeepMind با مشکلاتی نظیر اشغال و خروجی نامناسب روبرو هستند. همین امر توسعه‌دهندگان را وا داشته تا از فیلترهای مختلفی برای بهبود عملکرد DeepMind استفاده کنند. پس از این اقدام مهندسان بود که هوش مصنوعی توانست یک سوم از چالش‌های مطرح شده را به خوبی حل کند.
در مقام مقایسه باید گفت که عملکرد انسان‌ها در تولید یک برنامه  موفق چندان جالب نبوده به طوری که عملکرد هوش مصنوعی DeepMind، در میان ۵۴ درصد از شرکت‌کنندگان برتر قرار گرفته است.
لازم به ذکر است که در گذشته نیز تلاش مشابهی برای آموزش هوش مصنوعی انجام شده بود. اما دستاورد سیستم هوش مصنوعی گوگل می‌تواند ترسناک و عجیب باشد. برای درک بهتر این موضوع آینده‌ای را تصور کنید که در آن کامپیوترها کدهای مورد نیاز خود را بدون نیاز و نظارت برنامه‌نویسان تولید کرده و خود را بروزرسانی می‌کند. شاید زمانی برسد که کامپیوترها و ربات‌ها بر انسان‌ها حکمرانی کنند.
کد خبر ۲۲۳۰۱۰۹۲۲.۵۵۷

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری خبر:
برچسب‌ها: